Selecteer een pagina

Hetty Saris - online media

Ben je op zoek naar een baan en wil je jezelf profileren, wil je graag bloggen over je hobby, een website opzetten voor je organisatie of vereniging? WordPress is een ideaal gratis gereedschap om een weblog mee te maken, maar ook prima geschikt om er andere websites mee te bouwen. Van de eerste stappen tijdens de installatie tot het dagelijks onderhoud van het eigen blog of website. Met voldoende aandacht voor de techniek achter het programma, maar vooral een stevige dosis praktijk. Leer hoe berichten te plaatsen, pagina’s te maken, het uiterlijk van de site aan te passen of een goede webtekst te schrijven. We gaan aan de slag met één thema om de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Het betreft een interactieve cursus van 4 bijeenkomsten.

We werken met de gratis versie van WordPress > WordPress.com.

Waar: Millingen aan de Rijn

Wanneer: De cursus start op vrijdag 17 en 24 juni, 1 juli en 8 juli 2016.

Tijd: start 9.30 uur – 12.00 uur

Kosten: € 175,00 excl. btw.

Ben jij lid van de bieb? Ik doe mee met de ‘Voordeelmetjebiebpas’ actie. Volg je deze cursus in 2016? Op vertoon van je biebpas ontvang je een aantrekkelijke korting van 10% op het cursusbedrag (excl. btw).!

Aanmelden: Via onderstaand contactformulier, o.v.v. van de cursusnaam. Inschrijven kan tot 1 juni 2016.

Randvoorwaarde:
Eigen laptop meenemen! Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Dus veel tijd en aandacht voor iedere deelnemer. Deelnemers ontvangen gedurende de cursus een hand-out.

Basiskennis engels niet vereist, wel handig.

Contactformulier Website maken met WordPress

2 + 2 =