Selecteer een pagina

Voor ondernemers die willen starten met social media start ik begin 2012 weer met nieuwe workshops ‘Starten met LinkedIn’, ‘LinkedIn voor gevorderden’ en ‘Starten met Twitter’.

De exacte data komen binnenkort op de site. Wil je op de hoogte gehouden worden abonneer je dan via de RSS feed helemaal onderaan op de homepage. Ik start in kleine groepen van maximaal 5 mensen om zoveel mogelijk rendement voor iedereen te behalen. De bedoeling is dat deelnemers al een LinkedIn account of Twitter account hebben aangemaakt. Er wordt gewerkt vanaf je eigen laptop, WIFI is aanwezig. De workshops duren gemiddeld 2 tot 2,5 uur. De locaties zijn in Arnhem en in Millingen aan de Rijn. Ook mogelijkheid om op eigen locatie een workshop te volgen.

In de workshop ‘ Starten met LinkedIn’ gaan we samen aan de slag om je profiel op te zetten. Verder komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

– Wat is LinkedIn
– Wegwijs binnen LinkedIn
– In 10 stappen op weg naar een sterk profiel
– Tips en trucs

De workshop ‘LinkedIn voor gevorderden’ is voor ondernemende mensen die al enigszins met LinkedIn werken, maar willen weten hoe je jezelf als ondernemer nog meer kunt profileren. De volgende onderwerpen passeren onder meer de revue:

–   Welke applicaties zijn er en kan ik inzetten?
–   Bedrijfspagina aanmaken
–   Hoe kan ik een Event aanmaken?
–   Hoe schrijf ik een sterke Summary?
–   Aanbevelingen, waarom en hoe werkt dat?
–   Tips en trucs

In de workshop ‘Starten met Twitter’ krijg je uitleg over Twitter en ga je zelf aan de slag met je profiel. Verder komen ook veel praktijkvoorbeelden voorbij. Wat kun je als ondernemer nu met Twitter? Heel veel!

– Route naar een sterk profiel
– Tekens en termen
– Hoe bouw je aan je netwerk
– Veel praktijkvoorbeelden
– Handig om te weten

Meer weten? Stuur dan een mail naar info@hettysaris.nl.